Diplomatski imunitet (Vorkosigan Saga, #13) Lois McMaster Bujold

ISBN:

Published: 2003

Paperback

396 pages


Description

Diplomatski imunitet (Vorkosigan Saga, #13)  by  Lois McMaster Bujold

Diplomatski imunitet (Vorkosigan Saga, #13) by Lois McMaster Bujold
2003 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 396 pages | ISBN: | 4.15 Mb

Medeni mjesec s Ekaterinom je za Milesa - Carskog revizora - divna prilika da pobjegne od redovnog posla i iskoristi vrijeme za galaktičku turneju, dok njihovi blizanci Aral Alexander i Helen Natalia sazrijevaju u izvanmaterničnim replikatorima, no glas cara Gregora stići će Milesa i na drugom kraju poznatog svemira. Na svemirskoj stanici Kvadara, ljudskih bića genetski modificiranih za život u bestežinskim uvjetima (dvije dodatne ruke umjesto nogu), opasna situacija koja se razvila gotovo ni iz čega prijeti da se rasplamsa u mali lokalni rat, osim ako Miles ne upotrijebi svoje poznate diplomatske sposobnosti.

Istraga koju će Miles provesti pribavit će mu nekoliko iznenađenja, od kojih će pojava jednog poznatog lica biti posebno dobrodošla. I upravo kad pomisli kako je riješio misterij, stvari će se zakomplicirati do beskraja. Očekujte najgore. Milesov život bit će izravno ugrožen, galaktički rat nazamislivih razmjera je na pomolu, smrtonosna biološka oružja bit će upotrijebljena bez milosti a, što je najgore, čini se da će Miles i Ekaterina zakasniti na rođenje vlastitih blizanaca! U najnovijem romanu u seriji Pustolovine Milesa Vorkosigana Lois McMaster Bujold odvest će vas u svijet njezina ranog (na hrvatski još neprevedenog) romana U slobodnom padu za koji je 1988.

godine dobila Nebulu, nagradu američkog udruženja SF pisaca. Sa 50.000 tiskanih primjeraka u Hrvatskoj, Miles je zacijelo najpopularniji lik u znanstveno- -fantastičnoj literaturi, ako ne i šire. U prijevodu Martine Aničić i uz ilustraciju Esada Ribića, roman Diplomatski imunitet dvanaesti je izlet u svijet Lois McMaster Bujold.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Diplomatski imunitet (Vorkosigan Saga, #13)":


heartofafiercewoman.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us