Mesto zločina (Jack Reacher, #1) Lee Child

ISBN:

Published:

Paperback

407 pages


Description

Mesto zločina (Jack Reacher, #1)  by  Lee Child

Mesto zločina (Jack Reacher, #1) by Lee Child
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 407 pages | ISBN: | 5.50 Mb

„Misterija od koje se krv ledi u žilama. Triler koji se ne ispušta iz ruku.“Bookman News„Li Čajld ne samo što je napisao napet triler nego nam pruža i istinski nezaboravan književni lik surovog heroja, kakvih nema mnogo u skorijoj literaturi ovogaMore„Misterija od koje se krv ledi u žilama. Triler koji se ne ispušta iz ruku.“Bookman News„Li Čajld ne samo što je napisao napet triler nego nam pruža i istinski nezaboravan književni lik surovog heroja, kakvih nema mnogo u skorijoj literaturi ovoga tipa.“Džefri DiverMargrejv je beznačajna varošica u Džordžiji.

Džek Ričer iskače iz autobusa i pešači dvadeset dva kilometra po kiši, da bi samo u prolazu posetio to mesto. Slučajno je tako odlučio, da bi odao poštu gitaristi koji je tu umro pre više decenija.Međutim, u Margrejvu se upravo dogodilo prvo ubistvo za trideset godina. A Ričer je jedini stranac u gradu. I zato su ubistvo prikačili njemu. Dok se prljave tajne maloga grada razotkrivaju, jedno je izvesno: odabrali su pogrešnog čoveka s kojim će se kačiti.

Mesto zločina nam predstavlja Džeka Ričera, žestokog bivšeg vojnog policajca bez stalne adrese. Obučavan da misli brzo i dela još brže, pri čemu ima i oko za žene – za svakog izbirljivog čitaoca je savršen akcioni junak.„Čajld... spaja napetu neizvesnost s gotovo neprekidnom akcijom. A Ričer je sjajan, epski junak: surov, ćutljiv, pa ipak dovoljno ranjiv da ga razdire sentimentalan gest žene koju voli. Od same uzbudljive početne scene pa do konačnog vatrenog obračuna, Mesto zločina je neodoljivo.“People Magazine„Ovo je briljantno napisan roman.

Ričer se u lavirintu nagoveštaja zločina i iznenadnih obrta snalazi s talentom kojim bi se i sam Sem Spejd ponosio.“Playboy Magazine„Mesto zločina je složen triler, iz više slojeva misterije, nasilja i zapleta... Zapanjujuće dobar roman.“Philadelphia InquirerEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mesto zločina (Jack Reacher, #1)":


heartofafiercewoman.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us