A kiválasztott (Az Éhezők Viadala, #3) Suzanne Collins

ISBN:

Published:

Paperback

432 pages


Description

A kiválasztott (Az Éhezők Viadala, #3)  by  Suzanne Collins

A kiválasztott (Az Éhezők Viadala, #3) by Suzanne Collins
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 432 pages | ISBN: | 4.22 Mb

Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt.

Snow elnök pedig egyértelművéMoreBár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök pedig egyértelművé tette: Kapitólium haragja elől senki sem menekülhet. Sem Katniss családja, sem a barátai, sem pedig a 12. Körzet lakói.De közeledik a végső forradalom ideje. Amikor a nép végre szembeszáll a Kapitólium zsarnokságával.

És ebben a forradalomban Katnissnak döntő szerepe lesz. Az ő bátorságától, kitartásától és eltökéltségétől függ Panem jövője. Mert ő a kiválasztott. De maradt-e elég ereje hozzá, hogy megvívja az utolsó, mindent eldöntő harcot?Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények műfajában. Az immáron világszerte több mint tízmillió példányban értékesített sorozatról azt mondják, hogy méltó folytatása a Harry Potter- és Twilight-könyveknek, tovább népszerűsítve, illetve megszerettetve az olvasást a fiatalokkal.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A kiválasztott (Az Éhezők Viadala, #3)":


heartofafiercewoman.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us